CUSTOM_ALT_AWARD_HEADER
NowFoods i Farmacia vas daruju s 20% popusta

NowFoods i Farmacia vas daruju s 20% popusta

Preuzmite kupon od 20% popusta za sve NowFoods proizvode na Facebook-u ili na našoj web stranici te ga iskoristite u Farmacia ljekarnama do 11.03.

Kupon možete iskoristiti na sljedećim lokacijama:
- Jurišićeva 3, Zagreb
- Avenija Dubrovnik 16, Avenue Mall, Zagreb
- Rudolfa Kolara 14 (Supernova, bivši Garden Mall), Zagreb
- ZTC (Zvonimirova 3) - Rijeka

Kupon: NOWISWOW20

Ovaj kupon vrijedi isključivo u Farmacia ljekarnama na lokacijama u Zagrebu: Jurišićeva 3, Avenue Mall, Supernova, bivši Garden Mall i Rijeci ZTC trgovački centar.
 

NOW Foods je lider na američkom tržištu u ponudi zdrave hrane i prehrambenih dodataka vrhunske kvalitete po povoljnim cijenama. Now Foods proizvodi pružaju savršeno izbalansiranu kombinaciju svih potrebnih elemenata – esencijalnih minerala i vitamina, a njegovi proizvodi imaju GMP certifikat kao dokaz da je riječ o organskim proizvodima proizvedenim po najvišim standardima kvalitete.
NOW proizvodi dobili su do sada više od 50 prestižnih svjetskih priznanja i nagrada za vrhunsku kvalitetu i potvrđenu učinkovitost u primjeni. Proizvodi NOW kontinuirano se ispituju u nezavisnim istraživačkim centrima diljem svijeta. Zbog predanosti zdravom načinu života i prehrani, ambasadori NOW branda postali su mnogobrojni svjetski sportaši, motivacijski treneri, predstavnice natjecanja u ljepoti, predavači o zdravom načinu života, nutricionisti i drugi.

Izdvojeni proizvodi
msm
Now Foods MSM
MSM je prisutan gotovo u svom svježem voću i povrću, mesu i plodovima mora, no današnji uzgojem i proizvodnjom su smanjenje razine sumpora.
Cijena: 213,17 kn
magnesium-citrate8
Now Foods Magnezij i Citrat
Za živčani sustav, sadrži Magnezij te doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije kao i normalnoj sintezi proteina.
Cijena: 196,56 kn
calcium-magnesium
Now Foods Kalcij i magnezij
Sadrži vitamin D, magnezij, cink i kalcij koji doprinose i održavaju normalne kosti, zube te doprinose normalnoj funkciji probavnih enzima.
Cijena: 196,24 kn

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće