CUSTOM_ALT_AWARD_HEADER
Sandra Bagarić vjeruje brandu NOW Foods!

Sandra Bagarić vjeruje brandu NOW Foods!

Tajna ljepote omiljene pjevačice Sandre Bagarić skriva se u njenoj jednostavnosti te predanosti zdravom životu i prehrani. Budući da je NOW Foods lider na američkom tržištu u ponudi zdrave hrane i prehrambenih dodataka vrhunske kvalitete po povoljnim cijenama, spoj sa životnim stilom najbolje hrvatske operne pjevačice više je nego logičan.

Predvodnici u zdravoj prehrani i dodacima

Now foods je Američki brand zdrave hrane i dodataka prehrani osnovan 1968. godine s uvjerenjem da dobro zdravlje ne treba biti luksuz bogatih. U proteklih 47 godina postali smo lider na američkom tržištu u ponudi zdrave hrane i prehrambenih dodataka najviše kvalitete po cijenama koje su fer i pristupačne svima. Danas je Now Foods jedna od najprodavanijih marki u trgovinama zdrave hrane, nagrađivani proizvođač, veliki zagovornik industrije prirodnih proizvoda te lider u području prehrambene znanosti i metoda razvoja. Naš rast u protekla četiri desetljeća nije promijenio jednu stvar - predanost stvaranju proizvoda i usluga koje će omogućiti ljudima da vode zdraviji život.

Savršen balans za vaše zdravlje

Now Foods proizvodi pružaju savršeno izbalansiranu kombinaciju svih potrebnih elemenata - esencijalnih minerala i vitamina, a njegovi proizvodi imaju GMP certifikat kao dokaz da je riječ o organskim proizvodima proizvedenim po najvišim standardima kvalitete. „Moje osnovno pravilo je zdrava hrana, pozitivan stav, puno smijeha i puno kvalitetnog sna. Budući da izgledamo onako kako se hranimo, važno mi je da svakodnevno koristim zdrave namirnice te dodatke prehrani kako bi ostvarila željeni balans. Ubuduće će mi to olakšati NOW proizvodi, jer u užurbanom stilu života koji nas sve jednako troši najvažnije je pronaći dobrog saveznika. Uz to, slogan kreiran za hrvatsko tržište „Sad sam napokon svoja“ totalno odgovara mom karakteru“, ističe Sandra Bagarić.

NOW proizvodi dobili su do sada više od 50 prestižnih svjetskih priznanja i nagrada za vrhunsku kvalitetu i potvrđenu učinkovitost u primjeni. Proizvodi NOW kontinuirano se ispituju u nezavisnim istraživačkim centrima diljem svijeta. Zbog predanosti zdravom načinu života i prehrani, ambasadori NOW branda postali su mnogobrojni svjetski sportaši, motivacijski treneri, predstavnice natjecanja u ljepoti, predavači o zdravom načinu života, nutricionisti i drugi.

Izdvojeni proizvodi
MSM-nedostupno
Now Foods MSM
MSM je prisutan gotovo u svom svježem voću i povrću, mesu i plodovima mora, no današnji uzgojem i proizvodnjom su smanjenje razine sumpora.
Cijena: 22,63 € / 170,51 kn
Magnezij-i-citrat_nedostupno
Now Foods Magnezij i Citrat
Za živčani sustav, sadrži Magnezij te doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije kao i normalnoj sintezi proteina.
Cijena: 20,87 € / 157,25 kn
calcium-magnesium
Now Foods Kalcij i magnezij
Sadrži vitamin D, magnezij, cink i kalcij koji doprinose i održavaju normalne kosti, zube te doprinose normalnoj funkciji probavnih enzima.
Cijena: 20,84 € / 157,02 kn

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće