CUSTOM_ALT_AWARD_HEADER

Now Foods D-manoza

kapsule, dodatak prehrani

D-manoza je u svijetu prihvaćena kao sredstvo broj jedan u liječenju urinarnih infekcija, jednostavna je molekula šećera koja se prirodno nalazi u biljkama poput brusnice, borovnice, breskve, jabuke ...

Now Foods CoQ10

kapsule, dodatak prehrani

Koenzim Q10 je jedna od najmoćnijih tvari u ljudskom tijelu - neophodan je za održavanje svih bioloških procesa u organizmu. Osim što je snažan antioksidans te poboljšava imunitet organizma CoQ10 ...

Now Foods MSM

tablete, dodatak prehrani

MSM je prisutan gotovo u svom svježem voću i povrću, mesu i plodovima mora, no današnji uzgojem i proizvodnjom su smanjenje razine sumpora.

Now Foods Magnezij i Citrat

tablete, dodatak prehrani

Za živčani sustav, sadrži Magnezij te doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije kao i normalnoj sintezi proteina.

Now Foods Kalcij i magnezij

kapsule, dodatak prehrani

Sadrži vitamin D, magnezij, cink i kalcij koji doprinose i održavaju normalne kosti, zube te doprinose normalnoj funkciji probavnih enzima.

Now Foods Vitamin C-500

tablete, dodatak prehrani

Antioksidans. Sadrži vitamin C koji doprinosi zaštiti stanica od antioksi- dativnog stresa.

Now Foods Turmeric i Bromelain

kapsule, dodatak prehrani

Kapsule s kurkumom i bromelainom. Biljna kombinacija osmišljena za održavanje zdravog vezivnog tkiva.

Now Foods Omega 3-6-9

kapsule, dodatak prehrani

Kapsule s biljnim uljima. Proizvod koji pruža uravnoteženu mješavinu dvije važne vrste polizasicenih masni kiselina (i njihovih derivata) važnih za mnoge tjelesne funkcije.

Now Foods Hijaluronska kiselina

kapsule, dodatak prehrani

Hijaluronska kiselina je prisutna u svim tvarima u tijelu, a najviša koncentracija je u vezivnim tkivima, kao što su koža i hrskavica.